Tillbaka i Sverige

 Hej!

Nu har jag landat i Sverige. Det är en stor känsloskillnad att komma på besök till Sverige och veta att jag är här i bara en månad och att komma hem och säga. Nu ska jag bo här och verka här! Det sista vet jag inte om jag verkligen vill… Det är så mörkt och ensamt här.

Men det här med tid är spännande. Efter att jag hade bott ett år i Indien så kändes ett år till som en oändlig tid. Jag trodde inte jag skulle överleva, just då hade jag en otrolig hemlängtan. Nu hemma i Sverige och med en massa kom hem drama så upplevs dessa två år som bortblåsta. Har jag verkligen ens varit borta? Allt är précis så som när jag lämnade det.

Här är det farligt, för man faller lätt falla långt ned i en svart hösttyngd…. Från varma och färgfyllda Indien med vänner och jobb hamnar jag här. Någonstans känns det mer logiskt att vara indisk dansare i Indien än i Sverige. Men vi får se om ett par veckor har jag vant mig… Jag längtade trots allt hem. Efter tvättstuga och det bekväma livet. Nu saknar jag allt det där andra som fanns där….

Men den bäst medicin som jag vet är jobb, har nu undervisat en massa små barn hela veckan. Det är verkligen roligt! Och snart ska jag till Malmö. Det ser jag verkligen fram emot!

 

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>