Hej då år 2015

Foto: Sarah Granholm

Nu är det bara några dagar kvar av 2015.

Ett år som har varit både fantastiskt och lite tråkigt. På plussidan är att jag har gett min första större soloföreställning i Kolkata och tagit en kandidatexamen i kathak. I dag den 28 december, firar jag tre månader i Sverige. Den 28 september stod jag på Arlanda efter två år i Indien. Det var svårare att komma hem än vad jag faktiskt förväntat mig. För en krypande känsla kom konstant över mig.

– Vad gör jag här?

Jag hade längtat hem, sett fram emot det strukturerade livet här där allt blir så som man tänkt sig. Men inte ens här blir livet så som man har tänkt sig. En av de största upplevelser som jag har fått i år är att jag har börjat jobba på Mosaik Teatern, med funktionsnedsatta skådespelare. Varmare, härligare och inkluderande miljö har jag knappast varit i tidigare! Jag känner mig så lyckligt lottad som har fått den här erfarenheten. Tack livet för det, från Rhythmmosaic i Kolkata till Mosaik Teatern vid Gullmarsplan. Det kan inte ha varit en slump..? En annan ljuspunkt här i Sverige, är alla underbara elever som troget kommer till mig på Sensus och till Kulturskolan. Tack! Utan er hade jag inte överlevt denna hemkomst!

Som maning till år 2016, ber jag om mer erfarenheter som får mig att växa. Fler föreställningar, workshops och mer glädje till Er och till mig!

 

Med detta önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>