Välkommen…

Jag älskar kurstarternas tid…

Att titta på dansskolors utbud och i studieförbundens kataloger. Numera finns det mesta på nätet. Bra, när man vill hitta snabbt men inte lika förförsisk som när man bläddrar i en katalog.

Det är också våndans tid. Kommer mina kurser att fyllas? Kommer jag få elever nog? Eller kunder som en del numera vill kalla det… Kommer de som jag lärde känna förra året vilja fortsätta i år igen…?

Kathak är inte lätt. Klassisk indisk dans är inte lätt. Alla kulturer har sina traditioner. Vilka av de indiska ska jag bära med mig till Sverige. Vad kan man tulla på och vad bör man behålla? Öppna hus, brukar ge mig rysningar.

För hur ska jag presentera en så komplex dansform, för folk som inte har någon kunskap eller ännu värre “fel” kunskap. I går gav jag en prova på klass. En grupp entusiastiska barn och föräldrar deltog. Det var så roligt och jag blev så glad att jag har beslutat för att ge en prova på klass till… för  det är ju verkligen det här jag älskar och vill dela med mig av.

Så välkommen till ännu en gratis prova på, om du är barn 6 – 22 år och bosatt i Stockholms kommun. Lördag 23/1 kl 13:00 adress: Mariebergsgatan 34. T-bana: Fridhemsplan.

Du hittar mig i dansstudion. Välkommen!

ps. Missa inte att anmäla er. Du hittar mina kurser på kurssudan. Kursstarts datum. 23/1. 30/1 och 7/2.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>