Aktuella produktioner

Hej!

Du kan boka mig för föreställningar, föreläsningar och workshops. Jag arbetat med att ge samtal om dans, skapande skola projekt m.m.

Jag har god vana att arbeta med barn från 3 år och uppåt, jag har också dansat och gett samtal och dans på platser som, äldreboende, församlingshem, skolor, förskolor och på arbetplatser. Hör gärna av dig så skräddarsyr jag en föreställning eller workshop som passar just dig. Här nedan ger jag exempel på några aktuella föreställningar och projekt.

KAFFE MED KATHAK.

Kaffe var den dryck man drack i Indien innan engelsmännen koloniserade landet. Kathak var dansen för de som älskade poesi och förfining, innan engeslmännen fördömde den och drev dansöserna på flykt. Dans i fikapausen. Dans och berättande 40 min.

 

Veronica i Kolkata, april 2015. Foto: Sarah GranholmFÖR DIG JAG BER. Dans för heliga rum. Dansen det heliga rummet. Bönen den gemensamma nämnaren för de flesta religioner och även för den icke religiösa.

 

DANSA INDIEN. Dansworkshop för barn och vuxna där vi genom dans och rörelse närmar oss denna enorma kontinent, dess natur och kultur.